Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Zoli Trans Srl

Angajati
5-10
Adresa
B-dul George Moroianu, Nr. 143, Sacele, judet Brasov
Pagina web
www.guesthouse-gentiana.com

Descrierea firmei

Pensiunea Gentiana *** Cheia va pune la dispozitie locuri de cazare langa Brasov, la doar 20 de minute de parcurs cu masina pana in centrul Brasovului, camere de cazare spatioase.

Pensiune din Brasov, Gentiana este asezata langa raul Doftana si marginea padurii de brad.

Localizata intre Brasov si Valenii de Munte, in mijlocul naturii, ofera sejururi de cazare relaxante, punandu-va totodata la indemana o serie de servicii si facilitati, incepand de la mancarurile gustoase, ardelenesti, gatite traditional si servite ireprosabil in restaurant, pana la activitatile de vanat si team building.

Aceasta locatie este deschisa pentru tabere de copii, pentru petreceri corporate si conferinte la munte in Brasov, cazare de grupuri, turism de tranzit, turism de shoping.

Turism de shoping deoarece in maxim 20 minute se ajunge la cel mai mare mall din Brasov Coresi Mall, de unde va puteti achizitiona de la incaltaminte si imbracaminte, la electronice si cinema.

Turism de tranzit deoarece Pensiunea Gentiana Brasov are iesire directa la DN1A Brasov "Cheia" Prahova - Bucuresti iar pentru delegati aceasta locatie ofera un mic dejun copios si cazare relaxanta la tarife mici.

Axello