Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Zebrapay Srl

Angajati
11-50
Adresa
Bulevardul Dacia, Nr. 153-155, Etaj 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

ZebraPay este o companie care ofera servicii de intermediere a platilor de la consumatorii finali catre furnizorii de produse si servicii.

ZebraPay implementeaza o retea nationala de terminale de plati, localizate in zonele cele mai importante de interes public, pentru a oferi oamenilor serviciile cele mai rapide si de buna calitate pentru plata facturilor. Rapiditatea, plata facturilor intr-un singur loc, usurinta platilor, securitatea tranzactiilor, sunt decat primele avantaje cu care acest nou concept vine in intampinarea consumatorilor.

ZebraPay a dezvoltat noul sistem de plati instant, de tip selfservice, care raspunde nevoilor unui numar mare de clienti din Romania.

Pornind de la ideea ca tot mai multi romani apeleaza la metode moderne, alternative, de plata (online, card bancar, terminale de plati, etc.) si de la faptul ca, in acelasi timp, ideea de concept store/one-stop shop este tot mai agreata de consumatori, am dezvoltat aceasta solutie, care sa conduca la cresterea gradului de satisfactie atat al consumatorilor, cat si al furnizorilor de servicii.

Axello