Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Yvone S.r.l.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd Traian, Nr. 8, Satu Mare, judet Satu Mare
Pagina web
-

Descrierea firmei

Yvone S.R.L., a fost fondata in 1996 in Satu Mare, judetul Satu Mare si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de dosare, creioane, creta, rechizite scolare, mobilier birou, consumabile, scaune ergonomice, scaune birou, mese calculator. Compania are un efectiv de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Yvone S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Yvone S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Axello