Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Xerox Romania

Angajati
mai putin de 5
Adresa
str.Daniel Danielopolu nr.4-6, sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Cine suntem Povestea Xerox a început în anul 1947, când compania The Haloid şi-a numit primele copiatoare astfel.

Însă istoria merge mai departe în timp, până în anul 1938, când un inventator din New York, Chester Carlston a reuşit să producă, după ani buni de cercetare, prima imagine xerografică. În 1948 Xerox devine marcă înregistrată. În prezent suntem în mod incontestabil liderul mondial în tehnologia dedicată creării şi gestionării documentelor.

Xerox reprezintă acum mai mult decât un brand. Performanţele tehnice şi exigenţa, atenţia pe care o acordăm nevoilor tuturor clienţilor noştri şi eficienţa, toate acestea probate în decenii de experienţă, au facut ca Xerox să devină un nume recunoscut în toată lumea.  

Cu o cifră de afaceri de peste 16 miliarde de dolari, Xerox este prezent în 160 de ţări şi are peste 57 300 de angajaţi. Compania deţine un portofoliu de echipamente şi servicii impresionant, care poate răspunde tuturor cerinţelor legate de crearea şi gestionarea documentelor.  Despre Xerox în Romania Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a Xerox Corp., leader mondial în managementul documentelor.

Xerox dezvoltă şi comercializează la nivel global tehnologii inovatoare, soluţii şi produse pentru procesarea şi gestionarea documentelor pe care clienţii se pot baza pentru a-şi controla costurile.

Compania oferă un portofoliu complet de echipamente şi soluţii pentru administrarea documentelor. În România, Xerox este prezenta de peste 35 de ani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii de managementul documentelor şi pe cea de imprimare.

Joburile firmei

Operator productie
Bucuresti
14-09-2010
Team Leader - Productie
Bucuresti
02-06-2009
Axello