Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Xenedu Trading Srl

Angajati
11-50
Adresa
Zamfir Olaru, Nr. 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.acoperisurisimansarde.ro

Descrierea firmei

Compania noastra a fost infiintata in anul 2009. Avem ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea si executia sistemelor complete de acoperis.

Dispunem de personal tehnic calificat, capabil sa va ofere consiliere si sa va sustina in toate proiectele pe care le desfasurati. Compania noastra va ofera, printr-o relatie de parteneriat, consiliere gratuita si masuratori in alegerea sistemului complet de invelitoare in functie de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului acoperisului dumneavostra.

Nu sunteti specialist in constructii? Noi va oferim consiliere gratuita!

Inginerii nostri de vanzari se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra si va pun la dispozitie toate informatiile tehnico-comerciale de care aveti nevoie pentru a alege produsul si stilul de montaj potrivite pentru casa dumneavoastra. Mai mult, specialistii nostri pot executa gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a operatiunilor, incusiv termenul de executie si pretul final.

Montajul este efectuat cu personal calificat si propriu dupa tehnologia de montaj la standardele stabilite si impuse de producator.

Serviciile de calitate pe care le executam sunt sustinute de divizia de logistica si transport cu garantii de materiale si garantii de executie eliberate la sfarsitul lucrarii.

Profesionalismul echipelor noastre de montaj si calitatea materialelor cu care lucram ne permit sa acordam o garantie de buna executie cu valoare juridica la contract de 10 ani!

Pentru a realiza acoperisuri durabile, elegante si de cea mai buna calitate lucram cu produse de calitate medium si premium:
-Decra Sistem tigla metalica cu acoperire de piatra -30 ani garantie
-Creaton Sistem tigla ceramic 50 ani garantie
-Prefa Sisteme de acoperis din aluminiu si aliaje pe baza de aluminiu- 40 ani garantie
-Wetterbest Plus Sisterm tigla metalica -10 ani garantie
-Fakro Ferestre de Mansarda -10 ani garantie

www.acoperisurisimansarde.ro
Tel.0725920902

Axello