Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Worldwidework Recruitment

Angajati
5-10
Adresa
Nicolae Balcescu 48, Brasov, judet Brasov
Pagina web
www.worldwidework.ro

Descrierea firmei

Agentia de recrutare WorldWideWork este acreditata de Ministerul Muncii si isi are sediul central in Brasov, Romania. Suntem specializati in programe de schimb cultural (Au Pair, Work & Travel, Work Experience, Work & Study, Internships si Vocational Training Programs), si oferim tinerilor romani oportunitatea de a calatori, studia si munci in strainatate, ei putand astfel sa cunoasca o noua cultura si sa se familiarizeze cu un alt mod de viata.

Scopul nostru este sa contribuim la imbunatatirea relatiilor interculturale si sa oferim tinerilor romani posibilitatea de a castiga experienta internationala, care sa le fie de folos la intoarcerea in Romania.

Totodata, recrutam pentru diverse domenii de activitate, incluzand catering, sanatate, constructii, inginerie, petrol si gaze, IT, vanzari, marketing, office si industria aerospatiala. WorldWideWork ofera contracte atat temporare cat si permanente, pe uscat cat si in afara tarmului, in Alaska, Azerbaijan, Belgia, Congo, Egipt, Franta, Germania, Olanda, Indonesia, Irlanda, Italia, Japonia, Kazakhstan, tarile din Orientul Mijlociu, Norvegia, Rusia, Singapore, Spania, Marea Britanie, S.U.A., Vietnam, Nigeria, Angola, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Thailanda si Venezuela.

Partenerii nostri sunt companii de renume mondial din Uniunea Europeana, S.U.A. si Orientul Mijlociu, cu multi ani de experienta in resurse umane, membrii ai oranizatiilor internationale de profil, fapt care dovedeste seriozitatea si calitatea serviciilor oferite de acestia.

Echipa noastra de consultanti si reprezentanti zonali este formata din oameni tineri, specialisti in domeniul resurselor umane, care sunt gata sa ofere cele mai bune solutii atat pentru angajatori cat si pentru cei care doresc sa munceasca, studieze si sa calatoreasca intr-o tara straina.

Agentia de recrutare WorldWideWork este alegerea perfecta pentru angajatorii care doresc reducerea costurilor de recrutare si servicii profesionale, dar si pentru candidatii care doresc un loc de munca mai bun in strainatate sau Romania.

Joburile firmei

Sofer livrari pizza
Brasov
05-08-2008
Agent vanzari publicitate
Brasov
13-06-2008
Bucatar pentru pensiune in Suedia - Sezon vara 2008
Toate orasele
31-05-2008
Tamplari Norvegia
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Faiantari Norvegia
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Babysitter UK
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Ospatar, bucatar, camerista in Grecia si Cipru - Sezon Vara 2008
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Constructii Norvegia
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Au Pair UK
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Locuri de munca Au Pair Olanda
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Locuri de munca Au Pair Franta
Toate orasele, Strainatate
13-05-2008
Axello