Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

W & A Solutions Ltd

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Londra, Londra, judet Bucuresti
Pagina web
www.wandasolutions.co.uk

Descrierea firmei

Firma va ofera servicii de cea mai buna calitate, bazandu-se pe anii de experienta ai celor care se pun in serviciul dumneavoastra.

Oferim consiliere si sprijin in gasirea unui loc de munca in UK in domeniul ingrijire copii sau menaj, dar si ajutam persoanele recrutate sa beneficieze de toate actele necesare muncii legale in UK.

Pentru persoanele serioase, care dovedesc angajament pe termen lung si incredere, avem colaboratori dispusi sa va ofere cursuri gratuite de calificare in domeniul ingrijire copii, ceea ce va ajuta pe viitor sa accesati locuri de munca mai bune.

Apelati la noi si nu veti regreta, comisioanele noastre, in vederea consilierii obtinerii actelor de munca in UK, sunt dintre cele mai mici. Comisionul firmei se retine din primul salar, daca optati ca noi sa fim cei care va ajuta cu dobandirea actelor de munca .

Va asteptam cu drag, vrem sa fim o familie mare si unita a romanilor de pretutindeni. Cum munca departe de casa este un sacrificiu urias, vrem sa fiti cat mai linistiti si sa simtiti ajutorul nostru, sa stiti ca nu sunteti singuri !

Joburile firmei

Aupair, babysitter, bona, menajera
Strainatate, Toate orasele
02-06-2015
Babysitter Aupair plus
Strainatate
02-09-2014
Menajera/ Babysitter Mother's  help
Strainatate
02-09-2014
Menajera
Strainatate
02-09-2014
Menajera, baby-sitter
Strainatate
25-09-2012
Axello