Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vom Fass Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Hatmanu Arbore, Nr.8-10, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.vomfass.ro

Descrierea firmei

Vom Fass este unicul magazin de acest gen din Romania si face parte dintr-un lant de magazine deschise in toata lumea, de catre firma Vom Fass, ce isi are originile in Elvetia.

Ideea magazinului este ca dupa ce degusti ce produs vrei si iti alegi unul sau mai multe, poti sa iti alegi si o sticla, de orice marime(100ml-1000ml) si forma pe care ti-o doresti in care vei primi produsul (de la uleiuri, la oteturi balsamice, whiskey single malt, bourbon, rom jamaican, vin, cognac, absint, tequilla gold, lichioruri din mai multe tari, grappa din mai multe regiuni din Italia etc).

Iti poti cumpara un produs direct de la sursa, fara E-uri, fara conservanti, fara nici un aditiv daunator. Toate produsele sunt organice. Mai mult, nu cumperi pina nu te convingi ce gust are! Apoi, daca vrei sa-l faci cadou se poate inscriptiona pe sticla orice mesaj iti doresti sa transmiti persoanei care o va primi.

Uleiurile si oteturile Vom Fass sunt bune atat pentru gatit , cat si pentru sanatate si cosmetica.
Vom Fass asigura o gama larga de uleiuri, ca de exemplu ulei de seminte de dovleac, floarea-soarelui, ciulini, struguri, susan, avocado, germeni de grau, pin, argan, samburi de caise, in, ciubotica cucului, migdale, chimen negru, nuci, alune de padure, trufe.  Aceste seminţe conţin puterile sănătose si vitale ale naturii. O lingurita de ulei de seminţe pe zi, sau adaugat unui produs alimentar, are o contribuţie considerabilă la bunăstarea organismului general, deasemena o lingurita de aceto balsamic intr-un pahar cu apa in fiecare dimineata ajuta la eliminarea toxinelor din organism, slabit si accelerarea metabolismului.

Joburile firmei

Reprezentant Vanzari Magazin Vom Fass
Toate orasele
21-02-2014
Axello