Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vladi Concept SRL

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. Marasti, Nr. 65-67 (incinta ROMEXPO, pavilion G2). Sect. 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.e-parchet.ro

Descrierea firmei

Suntem importatori si distribuitori de parchet masiv, parchet stratificat, parchet Versailles, parchet exotic, parchet pentru incalzire in pardoseala, parchet pentru bai, fatade din lemn si pardoseli din lemn pentru exterior tip deck.

Comercializam materiale profesionale pentru parchet Bona:
- Adeziv parchet;
- Chit parchet;
- Grund parchet;
- Lac parchet;
- Ulei parchet;
- Rasina epoxidica;

Echipa noastra doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra. Experienta acumulata, echipele de profesionesti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic (wenge, zebrano, IPE, cumaru, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau).

Executam lucrari in toata tara, oferim consultanta gratuita pentru solutiile tehnice si estimarea costurilor. Suntem profesionisti, creativi si entuziasti! Gasim intotdeauna solutii inteligente cu un design deosebit sau personalizat pentru confortul dumneavoastra.

Numarul mare de proiecte finalizate care au adus satisfactie clientilor nostri ne recomanda ca un partener serios.

OFERIM GARANTIE 2 ANI PENTRU LUCRARILE EXECUTATE!
Va asteptam la Showroom-ul, localizat in Pavilionul G2 din Complexul Expozitional ROMEXPO, poarta B.
Putem fi contactati la numerele de telefon: 0721.494.093 si 0723.534.838. Corespondenta o asteptam pe adresele de posta electronica: office@e-parchet.ro, office@montarefinisareparchet.ro.

www.e-parchet.ro

Parteneri: Bona, Solid Floor, Barlinek, Giant, Exterpark, Stokl, DLH,

Axello