Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Viva Facilities

Angajati
11-50
Adresa
Calea Martirilor, Nr. 115, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Mobilier cu personalitate!

Ai o idee, o schita sau o poza? Ai vazut undeva un proiect deosebit? Vino la noi si impreuna cu designerii nostri vom crea mobila personalizata astfel incat locatia/spatiul tau sa fie intradevar perfect, unic, sa te reprezinte!

Indiferent daca vei dori sa achizitionezi mobilier si scaune pentru biroul tau, sa dotezi o hala de productie, sa mobilezi o locatie HORECA sau sa protejezi personalul firmei oferindu-le echipamente de protectie, colegii nostrii iti pot oferii cele mai bune solutii!

Dintre produsele si serviciile oferite putem evidentia productia de mobilier serie si la comanda, dotari birouri, productia si comercializarea de scaune, productia si comercializarea de mobilier metalic, mobilier industrial, sisteme de depozitare, mobilier comercial, arhive, dulapuri pentru vestiare, banci pentru vestiare, productia si distributia de echipamente de lucru si protectie, servicii de reparatii mobilier, montaj mobilier, retapitare scaune si canapele, renovari incaperi de birou, personalizari si inscriptionari.

Stim ca economia traverseaza o perioada grea si de aceea suntem gata sa/ adaugam si alte avantaje majore ofertei noastre: transport gratuit, montaj gratuit al pieselor de mobilier achizitionate de la firma noastra, design si masuratori gratuite!

Axello