Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vir Com Em Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Spl. Unirii, Nr. 191, Sector 3, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.vircomem.ro

Descrierea firmei

Sc. Vir Com Em Srl. a fost fondata in 1995 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Societatea noastra produce si comercializeaza o larga gama de perii industriale:

- perii si maturi salubrizare
- perii curatenie interioara (scrubber)
- perii morarit
- perii apicole
- perii automate pentru spalatori auto
- perii constructii drumuri
- perii pentru aplicatii speciale

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca perii, stradale, casnice, industriale. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Principala preocupare a companiei Sc. Vir Com Em Srl. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Site: www.vircomem.ro

Joburile firmei

Axello