Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vindem-ieftin.ro

Angajati
11-50
Adresa
Al.Ioan Cuza, Nr.36, Rimnicu Sarat, judet Buzau
Pagina web
www.vindem-ieftin.ro

Descrierea firmei

In putine cuvinte si mai multe fapte, va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale.

Fie ca alegeti sa construiti, sau doar sa renovati, Casa de Comenzi vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera solutia pentru materiale de constructii la cele mai convenabile preturi de pe piata. La noi veti gasi intodeauna materiale ieftine cu cel mai bun raport pret calitate.

De ce? Deoarece, prin tot ceea ce facem, ne dorim ca fiecare client sa fie multumit, avem cel mai mic pret de la producatori consacrati in domeniu. Suntem pentru clientii nostri un partener de incredere si un aliat in gasirea celor mai bune solutii pentru toti cei care doresc sa amenajeze sau sa construiasca la cele mai mici preturi.

De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje.

Suntem o echipa care se implica si gaseste solutii si cel mai bun pret atat pentru cel mai simplu necesar de materiale cat si pentru unul complex.

Nu va mai pierdeti timpul dumneavoastra pretios in cautarea celui mai bun pret, trimiteti necesarul dvs. oricare ar fi acesta si ne vom ocupa noi mai departe.

Joburile firmei

Consilieri vanzari
Rimnicu-Sarat
14-01-2016
Reprezentant vanzari
Rimnicu-Sarat
23-09-2015
Reprezentant vanzari
Rimnicu-Sarat
11-05-2015
Axello