Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vest Travel & Vacances S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Bd Revolutiei, Nr. 57, Arad, judet Arad
Pagina web
http://www.romaniavacances.ro

Descrierea firmei

VestTravel&vacances S.R.L., a fost fondata in 1998 in Arad, judetul Arad si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Firma VestTravel&vacances S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in efectuarea vacante, sejururi, excursii in tara si strainatate, bilete de avion. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii  de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Vest Travel& vacances S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
Activitatea se desfasoara in urmataorele departamente:
@ turism intern (munte,mare,delta dunarii,agroturism )
@ turism extern-bilete avion-rent a car
@ turism extern organizat cu avion/autocar.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.
...Incepin cu data 01.10.06 agentia va promova¬ ¬ o noua imagine si conceptie de servicii turistice cu deviza" AGENTIE EUROPEANA CU SERVICII EUROPENE"¬ ¬ si va dezvolta noi departamente in cadrul agentiei.
@ dep.turism de afaceri & evenimente
@ dep.turism exotic & croaziere
@ dep.studentii,profesori,tineret
@ dep.broker imobiliare turistice
...Iar ca oferte esentiale in cadrul acestor departamente sunt: *vacante in insule exotice zona Caraibe,Oceania,*week end & shoping in Europa,*luna de miere, *cocerte de muzica in Europa,*inchirieri si vanzari case de vacante in Europa.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Agent turism / ticketing
Arad
15-03-2013
Agent de turism
Arad
27-02-2013
Axello