Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Velomania

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Paraul Rece, nr. 3, Popesti-leordeni, judet Ilfov
Pagina web
www.dragbicycles.com

Descrierea firmei

Sc Velomania Srl a fost infintata in 2013, avand ca actionar majoritar Velomania LTD cu sediul la Sofia in Bulgaria.

Velomania LTD este producatorul bicicletelor „DRAG”, bicicleta “Drag” fiind bicicleta oficiala a Nationalei de Ciclism a Ucrainei cu care s-au obtinut rezultate importante in competitii internationale.

Velomania LTD are ca obiectiv in ROMANIA crearea unei retele de distributie la nivel national prin intermediul VELOMANIA SRL. Asa dar compania noastra se adreseaza dealerilor din domeniu cat si consumatorilor finali.

In momentul de fata Velomania SRL isi desfasoara activitatea la depozitul din Popesti Leordeni str. Paraul Rece nr. 3, Ilfov, Romania si in Showroom-ul din Nerva Traian nr.12, sect. 3, Bucuresti.

Velomania LTD activeaza pe piata de biciclete din Bulgaria de mai bine de 15 ani, incepandu-si activitatea ca trader de biciclete, accesorii si piese pentru biciclete. In 2000 a inceput productia de serie a brandului propriu, „DRAG BICYCLES”.

Proiectat si fabricat de Velomania LTD, „DRAG” este unul din cele mai importante branduri din Bulgaria, compania detinand acum 40% din piata brandurilor de top din Bulgaria. Drag ofera in prezent o gama completa de peste 60 de modele de biciclete din categoria: MTB, Cross Country, Free Ride, Junk, DH, BMX, Road & Track, Biciclete Electrice, Biciclete Copii, Biciclete Single Speed, etc.

Velomania LTD este de asemenea distribuitor oficial in Bulgaria al urmatoarelor brand-uri: Shimano, Trek, Giro, Marzocchi, SR Suntour, Schwalbe, Sigma Sport, Selle Royal, Fizik, Selle Italia, Selle SMP, Weldtite, Bell, PRO, Peruzzo, F.lli Menabo, Continental, Mach 1, Richtey, Vaude, Chira, MirraCo, Animal, VDO, Ellsworth, Zefal, TACX, Prodigy, Endura, X-Fusion, Duncon, VP Componente, Formula, KMC, CST, Tektro, IceToolz, Parcul Tool, șoc Kind, simpla, Rhino.

O parte dintre aceste brand-uri sunt distribuite si in Romania prin intermmediul Velomania SRL.

Dealeri interesati de colaborare ne        pot contacta telefonic la 0726 170 324 sau ii asteptam in cadrul Showroom-ului nostru pentru prezentarea produselor si pentru discutii in vederea unei eventuale colaborari.

Pentru mai multe detalii referitoare la produsele noastre va rugam accesati: www.dragbicycles.com

Joburile firmei

Consultant Vanzari
Bucuresti
27-04-2014
Axello