Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Vanmar Impex S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Viitorului, Nr. 85, Tulcea, judet Tulcea
Pagina web
www.vanmar.ro

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Vanmar Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune firma Vanmar Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate in domeniul ambalajor din mase plastice: flacoane, capace, dopuri, borcane si jucarii din plastic. Compania noastra are un personal de 11 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Vanmar Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Si pentru ca Vanmar Impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Joburile firmei

Electromecanic
Tulcea
26-04-2013
Electromecanic
Tulcea
29-06-2009
Axello