Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Valoris Center

Angajati
101-500
Adresa
Sos. Dudesti Pantelimon, Nr. 42, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Joburile firmei

Operator preluare comenzi - Flanco
Bucuresti
21-11-2018
Junior Customer Care
Bucuresti
21-11-2018
Agent Intermediar Asigurari - partener ING
Bucuresti
21-11-2018
Agent preluare deranjamente - partener Enel
Bucuresti
21-11-2018
Suport Tehnic Lb. Engleza - Partener BitDefender
Rimnicu-Vilcea, Bucuresti
21-11-2018
Axello