Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

V & I Herald Grup Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Preciziei, Nr.3 Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.edituraherald.ro

Descrierea firmei

In lumea contemporana omul resimte necesitatea regasirii dimensiunii spirituale pentru a avea o viata implinita. Acest lucru este posibil de atins de multe ori prin intermediul textelor sacre si ale invataturilor lor pline de intelepciune. Cautand, el descopera o multitudine de interpretari ale acestor scrieri, fara a avea, in majoritatea cazurilor, posibilitatea de a se raporta direct la creatiile originale.

Editura Herald ofera acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, ce au fost adunate in colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural in parte. Fie ca editam┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ scrierile cele mai relevante ale marilor traditii, fie ca punem la dispozitia cititorilor lucrari de exegeza culturala si spirituala selectate cu multa atentie, grija noastra se indreapta catre veridicitatea surselor si valoarea lucrarilor. Scopul nostru este sa aratam posibile directii catre Cunoastere si Adevar, sa redescoperim valorile┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ fundamentale de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine si cu lumea.

Astfel, constituind in sine un act cultural, intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale,┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ adica la surse, poate fi insasi Calea pe care o cautam.┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬ ┬

Profilul editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, ne-au asigurat o pozitionare distincta pe piata si o prezenta marcanta la incidenta unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism. Cele 20 de colectii tematice sunt structurate in asa fel incat sa ofere cunoasterea detaliata a unui domeniu anume. ╦ŁCultura si civilizatie╦Ł, ╦ŁManuscris╦Ł, ╦ŁCarti fundamentale╦Ł, ╦ŁSpiritualitate crestina╦Ł sau ╦ŁDaoism╦Ł sunt doar cateva dintre aceste colectii de succes.

Joburile firmei

Axello