Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Util Grant Srl

Angajati
11-50
Adresa
Cristian Pascal, Nr.4b, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.util-grant.com

Descrierea firmei

Sc Util Grant Srl Bucuresti este o societate cu capital integral rominesc si are ca obiect de activitate inchirierea de utilaje de constructii, inchirierea de automacarale transporturi agabaritice, transport agregate, excavatii, lucrari de terasament, demolari in constructii cu personal deservent aferent.

Societatea a fost infiintata in 1993, prin preluarea unei sectii din I.U.G.C. ulterior Grant Trans SA.

Avind un personal de specialitate cu o experienta de peste 20 ani in domeniul inchirieri de utilaje si transport in constructii si datorita seriozitatii cu care abordam fiecare solicitate a beneficiarilor, am reusit sa dezvoltam colaborari cu beneficiari de renume si regii, care pot da referinte despre calitatea si promtitudinea prestatiilor noastre, cum ar fi: ADP, APANOVA, BUILDING SUPPORT SERVICIS, BUTAN GAZ, ELCO BUC, ELECTRORACORD, RATB, IMSAT, LAFARGE, COMNORD, APOLODOR, CIREX, AEDIFICIA CARPATI, BOGARD, AGISFOR, EL-MONT, ROTECH CONSTRUCT, ROMIB, ZEUROS si altele.

Deviza noastra este satisfactia clientilor cu lucrari de calitate, la termenele solicitate cu preturi rezonabile.

Legislatia privind inchirierea utilajelor de constructii, a automacaralelor si a transporturilor dupa normele europene a condus la necesitatea inoirii parcului de utilaje de constructii, auto si automacarale, lucru pe care societatea noastra si l-a insusit. Astfel in fiecare an la parcul existent s-au adaugat noi masini si utilaje care sa satisfaca cererea de pe santierele de constructi.

Pentru ca utilajele de constructii din dotare sa-si desfasoare activitatea fara reclamatii din partea beneficiarilor, societatea noastra dispune de un atelier de service care intervine in cel mai scurt timp pentru remedierea defectiunilor la automacarale si utilajele de constructii din dotare.

Intreaga activitate a societatii noastre respecta normele de asigurare a calitatii ISO9001-2000 lucru atestat prin certificatul nr. HU 07/2829 eliberat in noiembrie 2007.

Joburile firmei

Mecanic depanare utilaje si auto
Bucuresti
12-04-2019
Sofer camion C, E
Bucuresti
12-04-2019
Mecanic deservent utilaje
Bucuresti
07-04-2019
Automacaragiu
Bucuresti
05-02-2019
Inginer auto, utilaje constructii
Ilfov, Bucuresti
20-12-2012
Agent pentru protectia muncii, asigurarea calitatii
Bucuresti
11-03-2008
Axello