Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Urvas Com S.R.L

Angajati
11-50
Adresa
Bd Tudor Vladimirescu, Nr. 30, Cod 700401, Iasi, judet Iasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2000, Urvas Com S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi.

Ceea ce isi propune firma Urvas Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca broaste, manere, butuci, zavoare, clante. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Urvas Com S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello