Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Universal Spedition Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Ion Ionescu de la Brad, Nr. 29, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.transportmarfauniversal.com

Descrierea firmei

Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatial extracomunitar.

Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri, transport maritim si transport aerian.

Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobindirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.

Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.

Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.

Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice.

Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia, transport de marfuri in tarile CSI.

Joburile firmei

Asistent manager, Functionar economic, Office Manager, Secretara
Timisoara
05-04-2018
Expeditor marfuri
Timisoara, Resita, Drobeta T. Severin, Caransebes, Arad
21-07-2017
Expeditor marfuri
Timisoara, Resita, Arad
26-02-2015
Expeditor marfuri
Timisoara
28-10-2013
Axello