Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Unilift Serv Srl

Angajati
11-50
Adresa
Calea Trotusului, Nr. 279, Darmanesti, judet Bacau
Pagina web
www.unilift.ro

Descrierea firmei

Unilift Serv este importator si distribuitor de utilaje si echipamente, piese si accesorii pentru : stivuitoare, nacele, utilaje multifunctionale, echipamente de logistica, echipamente si utilaje de curatenie stradala, echipamente pentru curatenie profesionala, detergenti, instalatii de sablat, materiale de sablat

Unilift este unul din Principali furnizori de piese de schimp pentru motostivuitoare, electrostivuitoare, nacele si masini de curatenie pe piata romaneasca.

Distribuitor de echipamente de logistica (bariere si sistem de semnalizare, sisteme de manipulare marfuri, sisteme de cantarire marfuri, echipamente de curatat).
Unilift distribuie echipamente si produse de curatenie profesionala avand in portofoliu un numar de peste 18.000 articole in domeniu.
Dealer al unui numar de peste 95 brandurilor de renume mondial Kaup, Karcher, Bauer, Wilms, MultiSweep, Bravi, Heute-ProfilGate, Starmix, Genie, Multione, Dynaset, Neron, Unger, ActionPin, Dreiturm, Sky Vac, Ibix, Moby Dick, Albatros, Rioned, TecnoVap, Makita, Dewalt, Pewag, Rud,Oertzen, KEG, ABi, Coba,

Axello