Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tucano Coffee Srl

Angajati
11-50
Adresa
Dorobantilor, Nr. 18, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.tucanocoffee.com

Descrierea firmei

Tucano Coffee este o casa a cafelei, un loc in care mixul de arome se combina cu un mix de stari, in mirajul carora se tes povesti, se creeaza lucruri neordinare, se leaga prietenii, se schimba idei etc. Designul este inspirat din cultura si portul national al tarilor producatoare de cafea. Denumirea cafenelei este inspirata de la pasarea Tucan din America de Sud.

Sloganul brandului este Love. Peace. Coffee.

Dragostea pluteste in atmosfera localului, in atitudinea personalului, dragostea fiind si ingredientul principal din toate produsele marca Tucano Coffee.

Pacea se regaseste in stilul hippie al localului, decorul cu motive abstracte specifice tarilor producatoare de cafea, acordurile live de jazz, chitara, iar Cafeaua vine inainte de toate.

O vizita la Tucano Coffee e asemeni unei mici calatorii prin toate regiunile lumii specializate in cultivarea boabelor de cafea, savurand gustul inegalabil al unei cafelei 100 % Specialty Arabica, certificata Fairtrade TM.

Tucano Coffee se remarca nu doar prin cafea din boabe proaspat prajite dupa propriile retete proaspat prajite, dar si cu produse de patiserie facute in proriul laborator de productie, Cheesecake Factory, sanatoase deserte.

Joburile firmei

Barmani
Bucuresti
07-05-2015
Barista
Bucuresti
25-04-2015
Economist
Bucuresti
25-04-2015
Patiseri
Bucuresti
25-04-2015
Axello