Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Trofeus Distribution

Angajati
5-10
Adresa
Enache Ion, Nr. 30, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.trofeus.ro

Descrierea firmei

Firma este specializata in producerea, asamblarea si furnizarea, comercializarea de produse pentru premiere si protocol, precum si in importul de obiecte turnate.

Executia si asamblarea acestor produse de o calitate deosebita sunt realizate de o echipa eficienta ce isi desfasoara activitatea la sediul firmei noastre din Romania, Bucuresti.

Compania Trofeus isi informeaza constant clientii-parteneri atat asupra produselor noi aparute, cat si asupra programelor promotionale pe care le desfasoara, oferind conditii avantajoase in achizitionarea de produse pentru premiere-protocol si de obiecte turnate.

Relatia de incredere pe care dorim sa o dezvoltam cu dumneavoastra se bazeaza pe oferirea unei game variate de produse calitative cu un design deosebit.

Va invitam sa accesati site-ul nostru: www.trofeus.ro, pentru a putea vedea cele mai noi si calitative produse pentru premiere si protocol(cupe, medalii, trofee, figurine), utile si potrivite pentru toate ocaziile.


Profesionalismul de care dam dovada garanteaza faptul ca toate comenzile vor fi realizate si onorate la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

Joburile firmei

Reprezentant Vanzari
Bucuresti
29-09-2014
Axello