Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Transibo Spedition Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Pajurei, Nr. 18, Sect. 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.transibo.ro

Descrierea firmei

Transibo Spedition Srl efectueaza transport marfa in Romania si International. Oferim servicii diversificate de transport marfa.

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa.

Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dumneavoastra cum sunt: lungime, inaltime,greutate, latime, marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac, etc.

Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

Serviciile oferite sunt executate cu responsabilitate, toate tipurile de transport fiind duse la bun sfarsit rapid si sigur. Orice tip de intreprindere poate apela la aceste servicii, tipurile de marfuri transportate fiind de la haine second-hand, alimente, mobilier pana la marfuri periculoase si marfuri voluminoase.

De asemenea, cu Transibo Spedition aveti posibiltatea de a transporta marfuri ce necesita utilizarea camionetelor sau camioanelor frigorifice, pentru a evita alterarea produselor.

Flota auto este mentinuta constant la un nivel inalt de functinare, astfel incat soferii cu experienta pot ajunge la destinatie indiferent de complexitatea si marimea traseului, reusind sa va livreze produsele chiar si pe teritoriul international, in cel mai scurt timp posibil.

Axello