Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Traduplus Autentic Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bistrita, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
www.traduplus.ro

Descrierea firmei

Companie dinamica, in plina dezvoltare, cu potential mare, avand puncte de lucru atat in Bistrita cat si in Cluj-Napoca.

Oferim servicii de traducere, recutare si selectie forta de munca, precum si scoala de limbi straine.

Suntem mandri ca, in cei 10 ani care au trecut de cand suntem prezenti pe piata din România, am pus bazele unei afaceri de succes si am venit in intampinarea dumneavoastra cu cele mai potrivite produse si servicii. Am avut incredere in potenţialul pietei si ne-am inceput activitatea ambitiosi si responsabili, cu obiectivul de a ne afirma drept o societate serioasa si inovatoare.

Am pus calitatea pe primul loc si ne propunem sa fim cei mai buni iar serviciile noastre sa satisfaca exigentele celor mai pretentiosi clienti.
Acum, increderea pe care o insuflam clientilor nostrii si pe care ne-am castigat-o in timp, reprezinta pentru noi cea mai importanta reusita a acestor ani.

Ne definesc valori puternice, precum incredere, onestitate, responsabilitate, transparenta si o reala flexibilitate, toate implementate pentru a reduce timpul de reacţie dintre cerere si solutionarea unei comenzi, totodata, pentru a dezvolta o relaţie de parteneriat cu clientii nostri. Vom continua sa fim la fel de flexibili, directi si transparenti fata de toti clientii nostri si suntem aici sa va sustinem si pe viitor.

Va invitam pe aceasta cale, sa fiti barometrul succesului nostru, sa ne sustinem reciproc si sa ne ajutati in continuare sa ne inbunatatim permanent serviciile si produsele oferite.

Joburile firmei

Traducator/Trainer
Cluj-Napoca
01-08-2012
Traducator/Trainer
Cluj-Napoca
23-07-2012
Agent vanzari
Cluj-Napoca
05-07-2012
Traducator autorizat
Cluj-Napoca
05-07-2012
Traineri
Cluj-Napoca
04-07-2012
Axello