Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Topotrade Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Iacob Negruzzi, Nr. 44, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.topotrade.ro

Descrierea firmei

Topo Trade Srl este inca din anul 1993 furnizorul produselor de varf ale tehnologiei topo-geodezice distribuind o paleta larga de produse din care amintim doar cateva:

- Statii Totale Robotice si Mecanice, Receptoare GNSS si GPS, Nivele si Theodolite electronice - cu laser si optice, Echipamente avand integrate atat un GPS cat si un laser pentru distante, Echipamente pentru Scann-are Terestra cu Laser atat pentru masuratori mobile cat si statice.

Din portofoliul firmei nu au lipsit: Echipamentele de Fotogrammetrie pentru birou cat si cele pentru dirijarea utilajelor folosite in santierele de constructii si in agricultura.

Impreuna cu echipamentele de mai sus amintite din domeniul Topografiei, Geodeziei, GIS-ului si nu numai, au fost comercializate si produsele software aferente fiecarui domeniu de activitate.

Toate produsele consacrate, provin de la firme internationale cu renume dar si cu experienta indelungata in domeniile specificate.

Cu aceasta ocazie echipa Topo Trade doreste sa isi asigure clientii sai ca si in viitor isi va continua activitatea de distribuire a aparaturii cat si a produselor software din domeniile: Topografie - Geodezie - GIS.

Mai departe Topo Trade S.R.L. a incheiat parteneriate de livrare a produselor cu urmatoarele firme:

TERSUS
EMLID
PARACOSM
SEPTENTRIO
CLAUSS
NESTLE GmbH
CARLSON SOFTWARE
ADTOLLO SOFTWARE
SIERRASOFT
GLM GmbH
JUNIPER SYSTEMS
HORIZON
DATUMATE
EVO LOGICS & GEO
ANDROTEC
pfCAD
agriCAD.

Axello