Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Top Labels

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str.Dinca Stefan, Nr.14, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.toplabels.ro

Descrierea firmei

Top Labels, companie specializata pe importul si distributia de produse textile, are in prezent un portofoliu de peste 38 de branduri de renume international: Kariban, Alo Sport, Sol`s, Fruit of the Loom, Gildan, Kariban, Boost Up, Regatta, Serie Graffic, Harvest, DAD, Grizzly, Bella, Hanes, Cross Island, Russell, Quadra, Kustom Kit, B&C, Adler, Dragon Sport, Nike, Harvst, Stedman, Baby Bugz, fiind doar cateva dintre brandurile pe care vi le propunem.

www.toplabels.ro va prezinta produsele a peste 35 branduri, cu detalii tehnice complete.

Utilizand acest site, aveti la dispozitie un instrument extrem de util: reusind, prin cautarea incrucisata de pe site sa ajungeti rapid la produsul dorit prin sortarea unor parametri extrem de precisi.

Pe langa aceste produse va oferim si servicii de personalizare prin serigrafie, termo-transfer, broderie.

Distribuim produsele atat prin magazine specializate in sistem retail, sau prin reteaua noastra de distribuitori, mai multe detalii pe www.toplabels.ro.

Incurajam relatiile pe termen lung si in acest sens am dezvoltat un program de fidelizare care include si o lista atractiva de discount.

In acest sens pot vorbi de la sine nume mari precum: Novensys, Rittal, Bursa Romana de Marfuri, Ductil, Librariile Alexandria, Oferte Speciale, Cargil, Amber Tehnologies, Real Racing, Rompescaria, Rombat, Asbis, Save or Cancel, Agentia Nationala pentru Sport, Orbit - transporturi internationale, Trattoria Verdi.

La cerere va punem la dispozitie cataloage, liste de preturi si orice alte informatii.

Ne propunem sa incurajam si promovarea brandurilor romanesti, in acest sens lansam un semnal producatorilor romani de a ne contacta in vederea unei posibile colaborari.

Site: www.toplabels.ro
E-mail: office@toplabels.ro
Tel.: 0723.195.266.

Joburile firmei

Asistent marketing si vanzari
Bucuresti
28-09-2007
Axello