Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Top Diesel SRL

Angajati
5-10
Adresa
Str. Harmanului, Nr. 17, Brasov, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Top Diesel este o societate comerciala cu capital integral privat specializata in urmatoarele activitati:

I. Reparații complexe ale motoarelor termice străine și romanești ce echipează grupuri de forță mobile sau staționare

Repararea motoarelor este realizata folosind piese originale, din import și/sau indigene fiind urmata de incercarea acestora pana la obținerea performantelor in funcționare, similare cu ale unui motor nou.

II. Reparații capitale, servicii de intreținere și probe de punere in funcțiune pentru stivuitoare, autorizație ISCIR nr. 250/2008: moto- și electro-: JUNGHEINRICH, TOYOTA, HYUNDAI, NISSAN, TCM, HYSTER, CLARK, LINDE, CATERPILLAR, BALKANCAR etc.

III. Reparații capitale sau parțiale pentru cutii de viteze mecanice sau hidramate, de fabricație romaneasca sau străină.

IV. Reparații capitale sau parțiale pentru echipamente de injecție de proveniența străina sau romanească. Produsele se livrează după testarea și reglarea pe banc specializat.
Garanția acordata pentru o reparație capitala este de 12 luni pentru manopera și piesele inlocuite in condițiile respectării normelor de exploatare și ale unei intrețineri corecte.

La acestea se adaugă activitatea de service in garanție și post garanție (inclusiv full-service), absolut necesara pentru asigurarea unei funcționarii continue și corecte a mașinii (motor, utilaj, etc).

Joburile firmei

Mecanic auto
Brasov
05-04-2016
Axello