Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tool & IT Distribution

Angajati
5-10
Adresa
B. P. Hasdeu, 19A, Campina, judet Prahova
Pagina web
www.tool-it.ro

Descrierea firmei

Despre Companie:

Obiectul de activitate al companiei Tool & IT Distribution il constituie atat importul si cat si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor.

Ce firme reprezentam:

Furnizorii nostri externi sunt firme de renume international, atent selectionate, ale caror produse au fost testate si imbunatatite de-a lungul timpului, beneficiind totodata de un coeficient calitate-pret foarte atractiv, precum: Debem Italia, Thermador Franta, Lowara Italia, Dab Italia, Pedrollo Italia, Kral Austria, Unitech Bulgaria, Oli Australia, Italvibras Italia, CSwaterpumps Italia, Emmecom Italia, M.G.M Italia, ZDS Germania, etc.

Gama de produse:

Multumindu-va pentru interesul acordat companiei noastre, avem placerea de a va prezenta in continuare o parte din produsele comercializate de noi:

grupuri de pompare
pompe cu chimice
pompe de butoi
pompe de circulatie
pompe submersibile
pompe centrifugale
pompe dozatoare
pompe transfer (ulei, motorina)
pompe cu surub
pompe de vid
suflante si ventilatoare
motoare si reductoare
vibratoare
mixere
hidrofoare
echipamente pentru statii de epurare.

Axello