Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tooingconsult S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Gageni, Nr. 107, Parter, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2003, Tooingconsult S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: verificare, calibrare, montaj tahografe si limitatoare de viteza. Compania are un efectiv de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.    

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tooingconsult S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Secretar asistent
Ploiesti
28-04-2011
Axello