Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tim Ice Company Srl

Angajati
5-10
Adresa
Anton Kathrein, Nr.5, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.timicecompany.ro

Descrierea firmei

Avem pe stoc o gama variata de compresoare Coplenad, al carui brand suntem dealer pentru Romania, compresoare si agregate Scroll sau semi-ermetice. Din gama de compresoare si agregat Scroll avem pe stoc cel putin o bucata din fiecare model:

De asemenea avem pe stoc compresoare semi-ermetice, iar in cazul in care un compresor nu este pe stocul nostru il putem gasi pe stocul producatorului sau, cu un termen de livrare foarte bun.

Va punem la dispozitie, la preturi competitive si elemente de control, atat mecanice cat si electronice, pentru echipamentele frigorifice si nu numai ALCO CONTROLS

- Valve de expansiune, valve solenoid, filtre si vizoare pentru freon
- Sisteme gestiune ulei din compresor, separator de ulei, teste aciditate, presostate simple sau duale etc
Printre marcile de renume mondial pe care le comercializam, amintesc in cele ce urmeaza vaporizatoarele si condensatoarele GEA Kuba din care avem pe stoc vaporizatoare comerciale SP (cu o capacitate de racire intre 0.6 si 46 kw pentru temperaturi intre -25 C si +20 C) si vaporizatoare comerciale SG (cu capacitate de racire intre 0.6 si 46 kw pentru temperaturi de la -35 C la +20 C).

In cazul un care un vaporizator dorit nu se gaseste pe stocul nostru il putem gasi pe stocul producatorului.
La noi gasiti toate materialele necesare pentru realizarea depozitelor si camerelor    frigorifice, de la elemente de sanitarizare pana la usi frigorifice marca FORIS INDEX si panouri sandwich.

Echipa Tim-Ice Company este calificata in montarea si repararea oricarui echipament frigorific de uz industrial, astfel putem raspunde cu promptitudine oricarei probleme aparute in functionarea normala a instalatiilor frigorifice pe care le aveti in dotare.
Avem pe STOC si produse SECOND HAND la care oferim garantie ca pentru cele noi !!!

Axello