Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Termosanitaria Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Str Etolia Nr 7, Dumbravita, judet Timis
Pagina web
www.termosanitaria.ro

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Termosanitaria Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale pentru incalzire centrale - cazane, robineti industriali, tevi, fitinguri, baterii, capace WC, rezervoare WC. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Termosanitaria S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei Termosanitaria S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello