Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Teleperformance Romania

Angajati
501-1000
Adresa
Str. Sebastian, Nr. 72, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o companie multinationala franceza, lider mondial in externalizarea CRM, prezenta pe fiecare continent, iar acum prezenta si in Romania, la Bucuresti.

Teleperformance Romania a fost infiintata in noiembrie 2004 iar activitatea oficiala si-a inceput-o in martie 2005. Printre clientii nostri din Romania se regasesc banci precum RAIFFEISEN, UNICREDIT, CITIFINANCIAL, Alpha Bank sau companii de telefonie mobila precum COSMOTE sau ORANGE.

Teleperformance Romania deserveste si piata internationala - derulam proiecte pentru piata din Italia, Marea Britanie, Germania si Elvetia cat si pentru cea din Grecia, folosind limbile de origine ale respectivelor piete.

Oferim servicii de telemarketing altor companii. Cu alte cuvinte, alte companii externalizeaza catre noi o parte sau intreaga lor activitate de relatii cu clientii, call center, suport tehnic samd. Din iunie 2006 oferim in premiera servicii inbound in regim 24/ 7, devenind astfel unicul call center din Romania cu un orar de lucru prelungit

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Axello