Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tekno Fm Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Petofi Sandor, nr. 41, Dumbravita, judet Timis
Pagina web
www.teknofm.ro

Descrierea firmei

SC Tekno FM SRL a fost infiintata in 2007, avand ca principal obiect de activitate promovarea echipamentelor si tehnologiilor, cu consum redus, pentru incalzirea spatiilor si a apei. Incalzirea in pardoseala, panouri radiante, pompe de caldura, boilere instant si boilere rapide.

Iluminatul cu LED-uri prin durata de functionare, consum si fiabilitatea componentelor, reprezinta o altermnativa viabila pentru solutiile clasice de iluminat si chiar pentru iluminatul cu becuri economice, care acum sunt in mod evident depasite.

Ulterior am asimilat si domeniilor producerii de energie verdea, panouri solare pentru producerea apei calde, panouri fotovoltaice si generatoare eoliene pentru producerea energiei electrice.

Obiectivul nostru, este, de a oferi, fiecarui client in parte, solutia tehnica si echipamentele potrivite. Colectivul nostru este orientat spre nou si inovatie, experienta profesionala proprie si a colaboratorilor nostri ne permite sa facem fata oricaror cereri in domeniile noastre de activitate.

In functie de oferta produsele se pot achizitiona si in rate!

Joburile firmei

Lucrator comercial
Timisoara
04-12-2018
Secretara - contabilitate primara
Timisoara
04-12-2018
Inginer electronist, vanzari
Toate orasele
16-06-2015
Distribuitor
Alt Oras
26-10-2010
Axello