Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tehnic Clean System

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Soseaua Morarilor, Nr.1 (incinta Postavaria Romana SA), Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.tehnicclean.eu

Descrierea firmei

Companie romaneasca cu capital integral privat, infiintata pentru acoperirea necesitatilor stringente de curatenie si igiena a comunitatilor.

CONSTANTA,SERIOZIATE SI CONTINUITATE:

(DIN ANUL 2006 FIRMA, ESTE STABILITA IN ACEEASI LOCATIE - INCINTA POSTAVARIA ROMANA S.A. SIĀ PASTREAZA ACEEASI DENUMIRE).

Firma importa aspiratoare de casa, aspiratoare profesionale, aspiratoare industriale conectare 380V, masini de cristalizat marmura, masini curatenie pardoseli, masini aspirat si maturat depozite, detergenti auto,spuma activa, detergenti industriali, detergent auto service, consumabile, filtre, furtunuri de aspiratoare, dar ofera si consultanta asupra alegerii echipamentelor corecte, asigura suportul tehnic de instruire si functionare a echipamentelor, precum si transport si service.

Colaborarea cu firme recunoscute pentru calitatea serviciilor si produselor, ca si CHEMICLEAN Products Limited din UK, Tehnological System by Moro -TSM din ITALIA si EURODET Srl - ITALIA, ne face sa credem ca oferim clientilor produse bune din punct de vedere calitativ la un pret competitiv.

Va multumim pentru interesul acordat.

Colectiv Tehnic Clean System.

Axello