Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tecmapro Semnalizarea Si Siguranta Rutiera

Angajati
11-50
Adresa
Strada Faisan, Nr. 9, Sevilla, judet
Pagina web
www.tecmapro.com

Descrierea firmei

Tecmapro este o societate cu peste 10 ani de experienta in domeniul marcajelor rutiere, specializata in proiectarea si vanzarea masinilor cu sistem Airless.

Nu numai ca proiectam, si fabricam masini pentru marcaj rutier, diferite spray-uri, accesorii persanalizate si multe altele care acopera toate cerintele de pe piata din acest sector: piese de schimb pentru echipamente de marcaj rutier, toate tipurile de accesorii complementare, deasemenea oferim clientului un service-tehnic propriu cu mare recunoastere la nivel national si internatianal care ne-a ajutat sa castigam un prestigiu in acest domeniu.

Suntem distribuitor oficial a celor mai de top marci de pe piata la nivel mundial printre ele aflandu-se si Graco care este leader mundial in aplicarea fluidelor.

Categoric, TECMAPRO este o firma ce ofera un service complet si specializat in marcajele rutiere.

O societate constienta ca in acest sector tehnologic trebuie sa fii totdeauna pregatit ca sa nu ramai in urma.

Obiectivul principal este sai ofere clientului servicii complete si personalizate, oferindu-i produce care contribuie la cresterea productivitatii si sa respecte reglementarile de mediu si normele de siguranta.

Tecmapro comercializeaza produsele sale in intreaga lume avand clienti in America de Nord, America de Sud, Africa si Europa cu servicii excelente si post-vanzare.

TECMAPRO lucreaza permanent la imbunatatirea si echipamentelor precum si in proiectarea si dezvoltarea de alte noi propuneri pentru a putea raspunde necesitatilor clientilor nostri intr-un mod specific, rapid si eficient.

Axello