Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tc Romania Crown Cool

Angajati
101-500
Adresa
Str.Toplita, Nr.155, Miercurea Ciuc, judet Harghita
Pagina web
www.tcromania.com

Descrierea firmei

Societatea a fost infiintata in Romania la sfarsitul anului 2002, ca membra a Grupului International Thermotechnika, avand la nivel de grup o experienta de peste 30 ani.

Domeniu de activitate
- prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale destinate unitatilor alimentare si HoReCa.
- comercializarea echipamentelor frigorifice si gastronomice profesionale.
- dotari complete impreuna cu serviciile conexe de proiectare, consultanta si service pentru supermarketuri, hoteluri, restaurante, baruri, cofetarii si patiserii.
- comercializarea echipamentelor pentru constructii si instalatii
- productia de camere frigorifice vitrate

Reteaua nationala de service este extinsa in toate judetele tarii, iar echipa de service, datorita experientei acumulate, si a pregatirii profesionale conforme standardelor europene, poate face fata oricarui tip de interventie, in orice punct al tarii in termen de 48 de ore, indiferent daca ar fi vorba de o interventie tehnica, de intretinere ori punerea in functiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare, sau gastronomice.

Portofoliul produselor comercializate cuprinde, pe langa cele care poarta marca Crown Cool si produsele altor producatori: Bolarus, Juka, Mawi, Emmepi, RM Gastro, Ugur, etc.

Produse
- Echipamente frigorifice comerciale (frigidere, vitrine frigorifice, rafturi frigorifice, lazi congelatoare, camere frigorifice)
- Racitoare de bere si dozatoare de sifon
- Echipamente frigorifice pentru farmacii si laboratoare
- Echipamente profesionale gastronomice
- Produse si echipamente pentru constructii si instalatii (sisteme de tubulaturi pentru ventilatie preizolate, produse si echipamente pentru instalatii H.V.A.C, panouri termoizolate PIR pentru constructii).

Activitatea se desfasoara conform cerintelor sistemelor ISO 9001 si HACCP inca din 2006. Implementand cerintele sistemelor mentionate, clientii companiei pot avea siguranta ca serviciile prestate sunt de calitate, se monitorizeaza permanent nivelul de realizare a acestora, cu scopul imbunatatirii continue a performantelor si a eficientei organizatiei, cat si a cresterii gradului de satisfactie a clientilor.

O preocupare permanenta a companiei este protectia mediului inconjurator. In sustinerea acestei preocupari compania ofera clientilor sai colectarea gratuita a deseurilor electrice in vederea neutralizari acestora in conditii controlate, evitand astfel ajungerea unor materiale periculoase in mediul inconjurator.

Compania este membru fondator al Grupul de interes economic - TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Groupa,infiintat in 2007 avand arie de activitate in regiunea Europa Centrala si de Est (www.tc-eu.com).

Statutul de membru al grupului inseamna asumarea unui angajament pentru promovarea calitatii, eficientei si profesionalismului. Astfel grupul TC reprezinta o alternativa viabila de colaborare atat pentru companiile multinationale din regiune cat si pentru companiile locale.

Pagina de web: www.tcromania.com

Joburile firmei

Tehnician service
Resita, Arad
26-04-2016
Tehnician Service
Resita, Arad
15-02-2016
Tehnician service
Resita, Caransebes, Arad
15-02-2016
Tehnician Service
Bucuresti, Bistrita, Bacau, Arad
15-02-2016
Responsabil Oline Marketing
Miercurea-Ciuc
19-09-2014
Reprezentant Comercial
Oradea, Bucuresti, Arad
07-02-2014
Axello