Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

TBM Pitesti

Angajati
11-50
Adresa
DN 65 B A1 Buc.-Pitesti, Pitesti, judet Arges
Pagina web
www.tbmgrup.ro

Descrierea firmei

TBM infiintata in 2004 avand obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Din anul 2013, TBM vine cu solutii de iluminat ingenioase si solutii de eficientizarea consumului de energie prin solutii de iluminat pe LED.

Prin profesionalismul si determinare dorim o dezvoltare dinamica a societatii, urmarind satisfacerea cererii unei piete care sa cuprinda o gama tot mai diversificata de produse si servicii.

Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.

Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.

Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre OSRAM) impreuna cu materiale de foarte buna calitate, ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare.

Sediul social si baza de productie se afla in Pitesti, DN 65 b A1, Bucuresti-Pitesti.

Joburile firmei

Inginer constructii metalice
Pitesti
01-08-2018
Consilier vanzari (showroom)
Pitesti
04-01-2017
Reprezentant comercial
Pitesti
04-01-2017
Consilier vanzari (showroom)
Pitesti
20-02-2015
Familie ingrijire micro-ferma animale
Toate orasele
19-05-2013
Axello