Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Tavane Cesal

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Calea Aviatorilor, Nr .52, Ghiroda, judet Timis
Pagina web
www.tavanealuminiu.ro

Descrierea firmei

Tavane Cesal - unic distribuitor a gamei de tavane decorative din aluminiu Cesal.

Tavanele decorative CESAL sunt alegerea perfecta pentru crearea unui design deosebit! Sunt un produs relativ nou, recent introdus in lucrarile de constructii de pe piata din Romania , revolutionind conceptul de amenajari interioare de inalta calitate si estetica.

Forma deosebita a tavanelor suspendate din aluminiu, accesorile folosite, sistemul de instalare(usor si curat) si aspectul estetic si functional a produsului final fac din produsul nostru o altenativa viabila si mai avantajoasa fata de celelalte produse traditionale folosite pentru a instala tavane false demontabile sau nedemontabile.

Desigur, va veti intreba de ce ar trebui sa alegeti tavanele noastre din aluminiu, si ce avantaje au?
Dupa cum stiti, cea mai simpla si eficienta varianta de reparare a unui plafon , este montarea tavanului fals.

Prin urmare, in cazul in care aveti nevoie de a ascunde fisuri, pete si alte defecte ale plafonului vechi, puteti alege cu incredere tavanele noastre din aluminiu.
Nu necesita zugraveli, este usor de intretinut, grija pentru aceste plafoane este foarte simpla, astfel incat le puteti curata regulat cu o carpa moale si un detergent non abraziv.

In spatiile dintre plafon si tavanul fals pot fi mascate toate tipurile de cabluri.

Tavanele din aluminiu sunt rezistente, de asemenea la fluctuatii mari de temperatura (-50 C pana la +50 C) si umiditate, asigurand durabilitate chiar si in conditii de clima moderata umeda si rece, astfel incat acestea nu au concurenta atunci cand vine vorba de a le instala in baie, balcoane deschise, piscini, parcuri acvatice, terase, etc.

Axello