Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Supremoffice

Angajati
51-100
Adresa
Str.Berariei, Nr.6, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
www.supremoffice.ro

Descrierea firmei

Supremoffice este o importanta companie romanesca in domeniul echipamentelor si consumabilelor Office, Productiei Publicitare si Articolelor Promotionale, avand sediul in Cluj-Napoca si distributie in toata tara.

Ne angajam sa va oferim solutia potrivita prin cea mai larga gama de tehnologii de pe piata ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc. Distribuim la nivel national si european branduri profesionale renumite, o gama larga de consumabile, media, folii si accesorii.

Importam si reprezentam marci de renume international - Rayfilm, Peach (Elvetia), Esselte, Leitz, Forpus, Locor, Dekia, STS, Adler, Mileniumm Pens, Canon, Xerox, HP, Konica Minolta, Lexmark, Epson, Brother, Mimaki etc., precum si o gama larga de consumabile office care acopera toate necesitatile firmelor si institutiilor. Pretul corect, calitatea produsele si nivelul serviciile ne recomanda ca un partener demn de incredere in randul miilor de clienti care ne-au ales pana acum ca si furnizor.

http://supremoffice.ro
http://rayfilm.ro
http://peachindustrial.ro
http://supremsign.ro
http://nano-diy.ro
http://promomag.ro
http://dekia-romania.ro
http://tonerexpres.ro
http://forpus.ro

Axello