Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Support Industry Rope Access Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Tineretului, Nr. 48, Braila, judet Braila
Pagina web
http://www.alpinismutilitarindustrial.ro

Descrierea firmei

Echipa noastra este instruita si atestata conform normelor UE (EN 9001, EN 2008) de una din cele mai renumite companii de audit din Europa, organism de testare si acreditare, TUV Austria Services GMBH, acoperind domenii diverse (ex. dulgherie, zidarie, electricitate, confectii metalice si altele). De asemenea, intreaga echipa este pregatatita si autorizata pentru activitati de salvare la inaltime, de catre TUV Austria Services GMBH, iar de Crucea Rosie Romania pentru acordarea primului ajutor.

De ce noi!
Operativitate: deplasarea rapida a echipei la fata locului si a echipamentelor in maxim 3 ore, pe o raza de 100 km; inceperea imediata a lucrarilor solicitate de client pentru o solutionare eficienta a problemelor.

Logistica: utilizarea la fata locului doar a echipamentelor de lucru usoare (echipamentele de alpinism utilitar) ce elimina astfel utilajele mari cu problemele de acces in zona de lucru, permisele si autorizatiile de acces in zona.

Economie: pe durata lucrarilor nu se va intrerupe activitatea clientilor; se elimina total costurile cu utilajele de gabarit mare (camioane, nacele, macarale etc). Clientii cu angajari pe termen lung beneficiaza de prioritate la interventii si de costuri reduse.

Calitate: lucrarile sunt raportate exclusiv la cerintele impuse de proiectanti si de normele europene din domeniu.

Siguranta: indiferent de lucrarile abordate compania noastra respecta normele de protectia muncii specifice activitatii de alpinism utilitar, lucrand permanent dupa un protocol stabilit si asumat in avans pentru fiecare proiect in parte.

Important:
In functie de complexitatea lucrariilor si valoarea acestora, serviciile noastre pot fi acoperite / garantate financiar cu sume de pana la 100.000 de euro cu respectarea conditiilor contratuale asumate de ambele parti, asigurand clientii nostri de maxima seriozitate privind calitatea si termenele de executie stabilite.

Axello