Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Supertech Q Materials

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Magura, Nr. 13, Bl. 14, Ap. 7, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o companie tanara al carei principal scop este promovarea si vanzarea produselor calitative din domeniul amenajarilor si al constructiilor.

Deoarece acest domeniu este foarte vast si cuprinde o gama foarte variata de produse, dupa o analiza atenta am decis sa incepem activitatea prin colaborarea cu unul din cei mai mari producatori europeni de profile tehnice si decorative: compania italiana Profilitec.

Din portofoliul acestora de produse punem accent mai ales pe:
- plinte din aluminiu si inox
- profile de dilatare pentru gresie, marmura sau granit si profile de dilatare structurale
- picuratoare pentru terase si balcoane
- coltare metalice pentru faianta si gresie
Ne-au placut dintotdeauna produsele companiei Profilitec, fiind atrasi de aspectul si designul inovativ si modern, dar si de calitatea acestora. Am fost placut surprinsi sa observam cat de mult pot schimba aceste profile aspectul incaperilor si al zonelor unde au fost montate.

Principalii nostri clienti sunt birourile de arhitectura si design, dar colaboram la fel de bine si cu firmele de constructii si amenajari si, bineinteles, cu persoanele fizice.

Cererile acestora sunt tratate cu multa atentie si seriozitate. Oferim consiliere tehnica pentru fiecare situatie specifica, astfel incat alegerea produselor sa se potriveasca cat mai bine cu cerintele, dar si cu bugetul clientilor.

Suntem distribuitor national autorizat al companiei Profilitec si efectuam livrari nationale !

Axello