Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Popa Petre, Nr. 22, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.reciclareulei.ro

Descrierea firmei

1.1 S.C. Stoehr Mineral & Vegetal OIL S.R.L activeaza pe piata deseurilor reciclabile din anul 2005. Principalul obiect de activitate cod CAEN 9002 (colectarea si tratarea altor reziduri). 2008 schimbarea codului CAEN in 3811 (colectare deseuri nepericuloase).

Am dezvoltat prima retea nationala de colectarea a deseurilor de ulei alimentar uzat (ars).

Ulei vegetal si grasimi comestibile expirate, grasimi vegetale uzate, arse sau expirate.

In 2010 societatea deschide Primul centru centru autorizat care cumpara de la personae fizice uleiuri vegetale uzate, cumpar ulei de palmier uzat, ulei de floarea soarelui uzat, ulei si grasimi vegetale uzate, asiguram transport in cazul de cantitati mari de ulei uzat, ulei alimentar uzat, ulei de palmier, ulei de floare, ulei vegetal nonconform, ulei palmier expirat, ulei de floarea soarelui expirat,

1. Prin intermediul partenerilor nostri autorizati, oferim urmatoarele servicii:

Servicii de curatare/ecologizare-rezervoare carburanti, separatoare hidrocarburi si grasimi, denisipatoare spalatorii auto, rigole, statii galvanizare, cadmiere, cromare, nichelare, etc., platforme industriale, terenuri, ape;

Servicii colectari deseuri periculoase-petroliere (slamuri, uleiuri, emulsii, etc), chimice (reactivi, solventi, PCB, cianuri, pesticide si ierbicide, slamuri galvanice, alte slamuri chimice), industriale (zguri, azbest, slam debitare, ape uzate, lacuri si vopsele, etc.), auto (filtre auto, sticla, cauciuc, plastic-bidoane, spoilere, placute, textile, etc);

Comert produse: absorbanti biodegradabili pentru interventii, separatoare hidrocarburi si grasimi, statii epurare, rigole, etc.

2. Managementul deseurilor

2.1 In concordanta cu politica interna de mediu a Romaniei si implicit cu directivele Cosiliului Europei domeniul "Managementul deseurilor" devine incet in Romania ceea ce ar fi trebuit deja de mult timp sa fie si anume: o componenta de baza a activitatii economice per ansamblu, si trebuie vazut nu ca o sursa de cheltuieli suplimentare ci o cale pentru o viata calitativ mai buna si mai curata.

Societatea tine o strinsa legatura cu Agentia Pentru Protectia Mediului Bucuresti si Instituti din domeniu prin rapoarte si dezbateri trimestiale.

2.2 Societatea S.c. Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl si-a propus de la bun inceput sa actioneze in scopul protejarii mediului si in concordanta cu reglementariile legale in vigoare.

Societatea detine contracte pentru eliminare finala cu o serie de operatori economici reusind astfel sa poata colecta o paleta foarte larga de deseuri.

3. Baza materiala, personalul si autorizariile
3.1 Societatea S.c. Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl dispune de autovehicole autorizate dotate cu toate utilitatile necesare transporturilor
3.2 Societatea S.c. Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl dispune de personal calificat in aceasta directie.
3.3 Societatea S.c. Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl este autorizata de catre autoritatile competente locale si nationale pentru desfasurarea activitatii sale.

4 Deseuri.

Societatea S.c. Stoehr Mineral & Vegetal Oil Srl colecteaza si transporta in vederea reciclarii sau eliminari finale deseuri de ulei si grasimi comestibile uzate.

5 Zone de acoperire
2005 - Bucuresti
2006 - Ilfov, Prahova
2007 - Brasov, Dambovita, Vilcea, Dolj, Olt, Arges
2008 - Suceava, Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Buzau
2009 - Orice locatie din Romania
2010 - Deschiderea primului centru de colectare a deseurilor de ulei si grasimi comestibile uzate din ROMANIA in Bucuresti.
2011 - Deschidere centru de colectare Alba Iulia
2012 - Deschidere centru de colectare Constanta

Joburile firmei

Sofer categoria B
Bucuresti
30-01-2010
Muncitor necalificat
Bucuresti
12-11-2008
Axello