Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Stemick Construction Systems Srl

Angajati
5-10
Adresa
Bucuresti, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.hale-prefabricate.ro

Descrierea firmei

Firma Stemick Construction Systems are in programul standard peste 55 tipuri de hale cu structura usoara: semirotunde (EASY), cu acoperis semirotund (VARIANT) si in 2 ape(ECONOMY).

Toate halele se livreaza standard neizolate si optional izolate cu un strat de vata minerala de calitate superioara si un al doilea strat de tabla suplimentar (principiul sandwich).

Deschiderile sunt dupa caz incepand cu 5m si pana la 25m (un singur corp) sau circa 50m din 3 corpuri (la cerere bineinteles si mai multe corpuri), lungimea incepand de la 5m – cu prelungiri de 2,5 m, fara limita maxima.

Halele EXCLUSIVE cu structura metalica masiva si cu acoperis cu 2 ape sau cu o singura apa sunt concepute “la comanda”, cu o multitudine de optiuni: pod rulant, perete cortina, atic, planseu intermediar pentru birouri, depozit, tunel luminator in coama cu trape de evacuare fum si cu dispozitiv de declansare automata la incendii etc.

Hala dumneavoastra are nevoie de un lifting? Dupa caz va ofertam renovarea fatadei, acoperisului etc.
Aveti nevoie de un partener    care sa preia proiectarea, logistica, montajul halei?                

Noi va livram calitate in cel mai scurt timp de executie! Vizitati siteul nostru pentru a va convinge! Contactati-ne! Va stam cu placere oricand la dispozitie!

Noi construim valori!

Axello