Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sps Company

Angajati
5-10
Adresa
Str. Vanatorilor, Nr. 70, Reghin, judet Mures
Pagina web
www.transportoare.ro, www.sps-company.ro

Descrierea firmei

SPS Company a inceput activitatea in comertul cu echipamente, piese de schimb si consumabile industriale, din import, pentru a sprijini activitatea producatorilor din sectoarele industriale, furnizand produse originale care sa respecte raportul calitate-pret, si nu in ultimul rand, termene de livrare cat mai scurte.

Oferind produse si servicii profesionale si de inalta calitate SPS Company a fost acceptata ca reprezentant unic pentru Romania a firmei Jochen Oberrecht Gmbh - Germania, ca furnizor de piese de schimb pentru linii de imbuteliere (KRONES, KHS, SIMONAZZI, O&H, HEUFT, e.t.c) precum si al firmei KEOFITT A/S-Danemarca, leader mondial in productia de ventile aseptice si echipamente de prelevare a probelor microbiologice.

Odata cu experienta acumulata a urmat o diversificare a produselor si serviciilor oferite, astfel ca SPS Company a inceput productia de role transportoare si conveioare.

Calitatea rolelor si transportoarelor produse fiind identica cu ale unor firme de elita pe plan international, deoarece toate componentele pentru productia rolelor transportoare sunt importate din Germania, avind acelasi furnizor ca si marii producatori de role.

Axello