Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sonimpex Serv Com

Angajati
11-50
Adresa
Aleea Baraj Cucuteni, Nr. 4, Sector 3, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Fabrica de magiun de la Topoloveni are o istorie considerabila: a fost infiintata in 1914 si a fost prima fabrica de acest gen din tara, cunoscuta sub denumirea de a��Cooperativa din Topolovenia�� unde se producea magiun din prune si din alte fructe.

Compania SONIMPEX SERV COM ofera consumatorilor romani si străini produse alimentare integral naturale, fără zahar, fara conservanti, fara aditivi alimentari, din respect pentru traditia gastronomica romaneasca si pentru sanatate.

In prezent este singurul producator roman din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor fara zahar adaugat si fara agenti de conservare (E-uri).
Pe langa Magiunul de prune Topoloveni, compania mai are in portofoliu si o gama de dulceturi fara zahar adaugat (cirese negre, visine, afine, capsuni, gutui), dar si o zacusca de vinete si o pasta de tomate.
Magiunul de prune Topoloveni detine certificarea de Indicatie Geografica Protejata (IGP) la nivel european (din 8 aprilie 2011), aceasta fiind prima si singura distinctie de acest fel primita de un produs alimentar romanesc traditional.

Doua dintre produsele companiei au obținut distinctia a��Superior Taste Awarda�� din partea Institutului de Gust si Calitate de la Bruxelles (ITQI): Magiunul de prune Topoloveni a fost premiat in doi ani consecutiv (2010 si 2011), iar Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti a�� inregistrata la OSIM in septembrie 2010 a�� a primit pentru prima data in 2011 aceasta distinctie.

Compania este furnizor al Casei Regale a Romaniei si detinatoare a certificatului a��cod NATO de agent economica��.

Axello