Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Solar Watts Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl. 7, Sc. 3, Ap. 42, Braila, judet Braila
Pagina web
www.solarwatts.ro

Descrierea firmei

Societatea Comerciala Solar Watts importa, distribuie si monteaza atat panouri solare pentru producerea energiei electrice (fotovoltaice) – sisteme complete, cat si corpuri de iluminat pe baza de led-uri.

Daca v-ati saturat sa platiti facturi mari la energia electrica si vreti sa platiti mai putin, Solar Watts detine raspunsul: corpurile de iluminat pe baza de led; daca vreti sa nu mai platiti absolut deloc, tot Solar Watts detine raspunsul: panourile solare fotovoltaice. Tehnologia pe care vrem sa o evidentiem este aceea de captarea si transformarea energiei solare in energie electrica cu ajutorul instalatiilor fotovoltaice.

De semenea, firma noastra ofera servicii complete pentru incalzirea locuintelor (cu ajutorul panourilor solare termice) si pazirea acestora (prin intermediul sistemelor anti-efractie si video). Mai multe informatii despre produsele mai-sus mentionate gasiti pe www.solarwatts.ro

Solutia ideala pentru economisirea energiei electrice si care totodata nu necesita o investitie atat de mare precum panourile fotovoltaice sunt corpurile de iluminat pe baza de led care consuma cu pana la 80% mai putin decat corpurile clasice de iluminat.

Corpurile de iluminat pe baza de led-uri pe care le comercializam au o vasta intrebuintare, pot fi folosite in cadrul locuintelor personale, in birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, fabrici, hale, parcuri publice, benzinarii, tuneluri, strazi si autostrazi, spitale, sau pot foarte bine ajuta la iluminarea statuilor, stadioanelor, panourilor publicitare, totul depinde de gradul de luminozitate, puterea si temperatura culorii alese de dumneavoastra.

Solar Watts reprezinta conceptul de „energie verde” si protejarea mediului inconjurator, dovada stau certificatele oferite pentru produsele noastre: Ce, Rohs, Ul.

Misiunea firmei Solar Watts este de a furniza tuturor clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, preturi competitive si livrare rapida.

Axello