Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Societatea De Expertiza Contabila Dadi-94-cont

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. Primaverii, Nr. 39, Et. 1, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti Sector 1, judet Bucuresti
Pagina web
www.dadi.ro

Descrierea firmei

Societatea de Expertiza Contabila Dadi-94-Cont srl, nucleul Grupului de firme unite sub numele de DADI Consulting a fost fondata in anul 1992 in scopul furnizarii de servicii profesioniste in domeniile financiar, contabilitate, fiscalitate, resurse umane si consultanta in managementul companiilor.

"Societatea de Expertiza Contabila Dadi-94-Cont",inregistrata la ORC sub nr.J40/20468/92, cod unic de inregistrare RO5930624, a inceput activitatea de expertiza contabila in 1994 o data cu aparitia O.G. 65/1994 " privind organizarea activitatii de expertiza contabila si contabililor autorizati", inregisrata la C.E.C.C.A.R sub nr. 341, prin parteneriatul incheiat intre Expert Contabil si Consultant Fiscal Dragos Olaru, Profesor Universitar Doctor in economie Ion Cumpanasu si Expert Contabil Mihai Ghita.

Inalta pregatire profesionala a conducerii societatii asigurata de catre consiliul director alcatuita din Expert Contabil Dragos Olaru director general, si sub indrumarea celorlalti membri fondatori a condus la dezvoltarea rapida a societatii si la pozitionarea ei printre cele mai importante societatii de profil cu capital integral romanesc.

Incepand cu anul 1994 compania noastra a devenit membra a C.E.C.C.A.R. Bucuresti avand autorizatia nr. 341, fiind printre primele societatii de profil infiintate din tara.

Incepand cu anul 2007 compania noastra a devenit membra a Cameri Consultantilor Fiscali Bucuresti avand autorizatia nr. 27, fiind printre primele societatii de profil infiintate din tara.

Datorita cererii din ce in ce mai marii de servicii conexe activitatii de baza a aparut necesitatea infiintarii grupului de firme DADI Consulting care reuneste o echipa de specialisti din toate domeniile serviciilor efectuate intreprinderilor (management, consultanta IT, marketing, consultanta juridica), care vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a companiilor de toate marimile, oferind un ajutor considerabil intreprinzatorilor din toate sferele de activitate.

De la an la an echipa noastra de specialisti s-a perfectionat si adaptat schimbarilor frecvente ale prevederilor legislative din domeniul fiscal-contabil care au caracterizat perioada de tranzitie catre economia de piata.

Intr-un climat economic schimbator a carui principala insusire a fost inflatia , compania noastra a prestat servicii de contabilitate, fiscalitate si consultanta de un inalt profesionalism care ne-au ajutat clientii sa faca fata conditiilor impuse de legislatia fiscala si institutiile statului.

Clientii companiei isi desfasoara activitatea in domenii diverse din economie: comert intern si extern, lohn, productie, consultanta in diferite domenii, publicitate, leasing, servicii financiare, inchirieri de imobile.

Viziunea DADI Consulting presupune a fi partenerul dvs. de succes intr-o noua economie. Punand la loc de frunte spiritul inovator, impartasirea cunostintelor si succesul in afaceri, DADI Consulting ofera o gama de servicii profesioniste de contabilitate, audit, analiza financiara, consultanta de afaceri si fiscala.

In centrul atentiei este furnizarea de servicii de inalta calitate clientilor, printr-o relatie directa si eficienta condusa de un partener care intelege si acorda o atentie deosebita afacerii clientului.

DADI Consulting se evidentiaza printr-o structura unitara, pregatirea profesionala a angajatilor, precum si filozofia de excelenta in servirea clientilor.

Joburile firmei

Asistent contabil
Bucuresti
30-05-2019
Asistent contabil
Bucuresti
07-04-2019
Asistent Contabil
Bucuresti
09-04-2018
Asistent Contabil
Bucuresti
08-09-2015
Axello