Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Siscom Media Services Srl

Angajati
11-50
Adresa
Al. Cimpul cu Flori, Nr. 16, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Siscom Media Services Srl este specializata in furnizarea de servicii complete privind relocarea, proiectarea si reconfigurarea echipamentelor tipografice de imprimare rotative si plane, de finisare si legatorie.

De asemenea efectuam lucrari de demontare si instalare pentru o gama larga de echipamente industriale.

Clientii nostri beneficiaza de experienta noastra de peste 20 ani, privind desfasurarea in conditii de maxima siguranta a proiectelor de innoire/reparare/ demontare/reinstalare/punere in functiune si bineinteles de satisfactia utilizarii unui echipament performant in conformitate cu cerintele de productie.

Am demontat, reconfigurat mecanic/electric si updatat si reinstalat cu succes o serie de echipamente tipografice produse de renumiti constructori precum: MAN ROLAND, HEIDELBERG, HARRIS, KBA, GOSS, SCHIAVI, GLOBAL WEB SYSTEM, BAKER PERKINS, TENSOR, MULLER MARTINI, KOLBUS etc.

In cei peste 14 ani de experienta am relocat din/in Romania si din/in strainatate (Europa, Africa, Asia) peste 100 de rotative offset, rotogravura si flexo, masini imprimare plane si de legatorie.

Lucrarile, executate in deplina siguranta a muncii, acopera toate etapele desfasurarii proiectului de la managementul acestuia, proiectare CAD, incarcare/descarcare, transport, reparatii/upgrade, reconfigurare, instalare/punere in functiune, service/training.

Folosim scule si dispozitive care sa permita alinieri de foarte mare precizie in plan vertical si orizontal a echipamentelor.

Dispunem de dispozitive ridicare, stivuitoare, cricuri hidraulice 10/20tone si sisteme role transport piese grele pina la 48 tone.

Joburile firmei

Electrician
Ilfov, Constanta, Bucuresti
09-01-2018
Mecanic - lacatus mecanic
Ilfov, Constanta, Bucuresti
09-01-2018
Axello