Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

SIS S.a.

Angajati
11-50
Adresa
Sos Electronicii, Nr. 22, Sect. 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.sis.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1994 prin transformarea primei firme fondata 1990.

S.I.S. S.A. este lider national in doemniul sistemelor de automatizare complexa, sistemelor de siguranta si securitate integrate. SIS este capabila sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare, inginerie, sisteme automatizare, sisteme de securitate si siguranta integrate, Building Management Systems, DCS, SCADA, MES.

Compania noastra are un personal de 30 angajati pemanenti si colaborari continui cu UPB, firme strine si romanesti lideri in domeniu. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate, certificate ISO In compania S.I.S. S.A. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate si de nivel tehnologic mereu actualizat va asiguram de avantajul alegerii noastre ca furnizor sau partener.

Noutatile despre tehnologiile, aparatura, software promovate dar si despre proiectele, manifestarile si¬ ¬ ¬ ¬ realizarile noastre gasiti in pagina de web www.sis.ro si in revista noastra lunara Tendinte in Ingineria Sistemelor S.I.S. S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Axello